Nye lån 2018


Nye lån i 2018

Behovet for online lån er stigende, så derfor kommer der hele tiden nye lån på markedet i Danmark. I 2018 forventer vi op til flere nye lån, så hvis du er på udkig efter de nyeste og billigste lån, kan du finde dem her på lommelaan.dk

Nogle steder får du gratis lån

Nye låneudbydere tilbyder ofte gratis lån for at komme ind på markedet. Et gratis lån er et lån helt uden omkostninger. Dvs. Et lån hvor du kun skal betale selve lånebeløbet tilbage – altså ingen renter og gebyrer.

Derved kan du låne helt omkostningsfrit og minimere dine udgifter.

Hvad skal du opfylde for at optage lån?

For at optage et online lån skal du opfylde følgende minimumskrav:
  • Du skal være minimum 18 år
  • Du skal have NemID, så du kan bekræfte din identitet
  • Du må ikke være registreret i RKI
Derudover hjælper det, hvis du har en fast indtægt.

Man skal være myndig (altså minimum 18 år) for at optage et lån. Det skyldes at du skal skrive under på en bindende kontrakt. Det kan man kun, hvis man er myndig. Du skriver under med NemID. For det første er det en god sikring for at både du og låneudbyderen er korrekt registreret i det offentlige. For det andet er det meget hurtigere en at skulle sende papirer frem og tilbage.

Hvad gør jeg hvis jeg er rigistreret i RKI?

Hvis du er optaget i RKI, Ribers Kredit Information, er det svært at optage et lån. RKI er et register over dårlige betalere, og hvis du er registreret der, er det meget få udbydere, der tør låne penge til dig. Der findes lånudbydere der lader dig låne penge trods RKI, men vi vil ikke anbefale det.

Hvis du har så mange lån, at du ikke kan betale dem, kan det være en stor fordel at samle alle dine lån i et samlet lån med en lavere rente. Derved sparer du mange penge på renterne.

Tjek om du er registreret i RKI ved at logge ind med NemID her

Tøj til kvinder