Lån penge online


Hvor kan jeg låne penge online?

Hvis du leder efter de bedste og billigste lån online, så er du landet det rette sted.

Hos lommelaan.dk kan du sammenligne forskellige lån og derefter vælge lige det lånetilbud, du ønsker.

Når du finder et godt låneselskab på vores side, viderestilles du til låneudbyderen, hvor du herefter kan ansøge om et nyt lån.

Kan alle låne penge online?

For at kunne låne penge online, skal man opfylde visse krav.

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have dokumentation på, at du tjener en fast indtægt
  • Du skal have NemID
  • Du må ikke være registreret i RKI

Gode råd til at låne penge online

Lån kun det, du har råd til. Husk, at der er renter på alle lån. Jo mere du låner, desto mere skal du betale i renter.

Sammenlign altid flere låneselskaber, inden du beslutter dig for at låne penge online. Nogle låneselskaber er billigere end andre. Heldigvis kan du nemt og hurtigt sammenligne nogle af Danmarks største låneselskaber på lommenlaan.dk.

Sørg for at vælge den korteste løbetid. Hvis du har mulighed for det, kan det betale sig at vælge en kort løbetid. På denne måde undgår du høje renter og gebyrer på længere sigt.

Brug din sunde fornuft, og lån med omtanke. Nu om dage er det så nemt at låne penge online. Du indtaster ”lån penge online” fra din computer, og frem dukker der en masse låneselskaber op på skærmen. Her er det vigtigt, at du bruger din sunde fornuft. Er det et troværdig låneselskab? Har man hørt om dem før? Har du råd til at låne så mange penge online? Stil dig selv disse spørgsmål inden du ansøger om at låne penge online.

Hvilke typer lån findes?

Der findes flere forskellige lånetyper. Til at starte med, kan det godt være lidt forvirrende at finde ud af, hvilket lån, man skal vælge. Hos lommelaan.dk har vi gjort det nemt for dig – her er en liste over de mest populære lån online:
Klik på linksene for at læse mere om dem.