KviklånKviklån er, som termet også indikerer, en låneform der har hurtighed som nøgleord. Hurtigheden kommer til udtryk bl.a. ved at du kan have pengene på din konto allerede dagen efter, men også den hele foran gående proces. I praksis betyder denne hurtighed, at du får svar på din låneansøgning af kviklån inden for et kvarter til én time, såfremt du ansøger inden for selskabets åbningstider. På denne tid har selskabet lavet en kreditvurdering af dig, som de bruger til at udforme et lånetilbud til dig. Når du modtager dette tilbud på kviklån skal du huske at nærlæse samtlige detaljer ved kviklånet, da der er udgifter du bør lægge nøje mærke til. Underskriver du lånetilbuddet med det samme samt sender det retur, kan du forvente at modtage pengene på din konto inden for 1 almindelig bankdag.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Uanset hvor du vælger at ansøge om kviklån, stilles der en række krav til dig som låneansøger. I et traditionelt pengeinstitut skal du typisk opfylde væsentlig flere krav end gennem låneudbyderne hos os, mens du dog bl.a. betaler en lavere rente hos en bank end gennem et kviklån. Du skal særligt lægge mærke til følgende, da de er gengangere i stort set alle kviklån

Alder

Det er altid en vigtig parameter. Denne er dog svingende, men det der er sikkert, er at du skal være over 18 år, for at kunne optage et kviklån. Når du er 18 år, er du i stand til at træffe selvstændige juridiske beslutninger, som er bindende og man derfor skal stå til ansvar for.

NEM-ID

I forbindelse med udfyldelse af låneansøgning kan du blive bedt om at logge ind på låneudbyderens hjemmeside med Nem-ID. Dette verificerer din status som værende acceptabel i forhold til at bruge offentlige sider, såsom f.eks. SKAT og andre. Det kan altså være nødvendigt at have NEM-ID, såfremt du ønsker et kviklån.

Huskøb

Hvis du skal købe hus, anbefaler vi istedet at kigge på et realkreditlån, f.eks.hos Nordea.

Ikke registreret i RKI

Nogle selskaber stiller endvidere krav om, at du ikke må være registreret i Ribers Kredit Information, RKI, eller det andet store danske skyldnerregister Debitor Registeret, når du ansøger om kviklån. Der er for begges vedkommende tale om register over dårlige betalere, hvilket virksomheder bruger til at hente informationer om nuværende og mulige kunder.

Tjek om du er registreret i RKI ved at logge ind med NemID her.

Billige kviklån i dag – hurtigt og enkelt!

Det har simpelthen aldrig nogensinde været nemmere at låne penge. Der findes efterhånden så mange forskellige lånetyper, og låneudbydere at du kan være helt sikker på at finde et lån der passer perfekt til dig, og det behov du har. Et lån der er blevet meget populært blandt den danske befolkning er kviklånet.

Der er mange gode grunde til kviklånets voksende popularitet. Kviklånet er lidt et misforstået lån blandt mange danskere. Kviklånet kan nemlig være et af de billige online lån. Grundet kviklånets lidt højere renter, er det ofte set som et ret dyrt lån, men du skal ikke lade dig narre. Det kan nemlig godt være at kviklånets renter er lidt højere end eksempelvis banklånet, men det betyder altså ikke at lånet i sidste ende er dyrere.

Faktisk betaler du ikke særlig mange renter ved kviklånet. Grundet det ofte lille beløb man låner, og den hurtige tilbagebetaling, ender du nemlig ikke med at betale mange renter. Ved banklånet betaler du selvfølgelig ikke lige så høje renter, men du er til gengæld ofte hængt fast på lånet, og derved også renterne, i mange år. Ved kviklånet er lånet altså hurtigt ude af verden igen, og derved slipper du for at have lånet hængende over hovedet i mange år.

Der er dog flere fordele ved dette online lån. Det er nemlig det hurtigste og nemmeste lån på det danske lånemarked. Det tager ikke mere end et Nem ID og internetadgang, og så er du kun få klik væk fra at få pengene ind på din konto. Du vil ofte have pengene på kontoen samme dag som du bliver accepteret til lånet. Det har altså aldrig nogensinde været lettere og billigere at tage et online lån.