Forbrugslån – lånet de fleste optagerFlere og flere danskere benytter sig af at låne til forbrug, da fordelene herved er yderst attraktive for mange. Der er flere fordele ved forbrugslån, hvoraf hurtig udbetaling er blandt de vigtigste for mange forbrugere. Kendetegnende for forbrugslån er nemlig graden af hurtighed i alle elementer af lånet. Hvad angår hurtighed er alle ovenstående låneselskaber effektive til at imødekomme din forventning om hurtig behandlingstid, eftersom alle kender betydningen heraf. Forbrugslån er det lån som går ud på, at man låner til et forbrug. Altså låner du ikke penge til et specifikt køb, som f.eks. hus, bil, båd etc. Det betyder at banken heller ikke har noget at tage pant i. Så et forbrugslån skal forstås som et lån du tager, hvis du f.eks. skal rejse, have nyt tøj eller noget som ikke har høj værdi.

Hvor finder du et forbrugslån?

Der findes rigtig mange forskellige udbydere af forbrugslån herhjemme, og det kan være en ren jungle at finde frem til det billigste. Derfor har vi, her hos lommelaan.dk, samlet alle de bedste forbrugslån på markedet, sådan så du kun skal tage stilling til, hvilket du gerne vil have. Vi anbefaler altid, at du ansøger minimum tre forbrugslån, for på den måde at finde frem til det billigste for netop dig. Du skal bruge de årlige omkostninger i procent (ÅOP) som sammenligningsgrundlag, da det er denne som fortæller dig, om forbrugslånets reelle omkostning.

Konrol og opsyn med låneudbydere

Alle låneudbydere er på sitet er underlagt love og regler i Danmark. Det er den statslige myndighed Finanstilsynet, der har til opgave at håndhæve reglerne, og sørge for at låneudbyderne overholder loven.

Find dit nye lån på Lommelaan.dk

Har du brug for et lån? Gerne hurtigt og uden for meget besvær? Lommelaan.dk har samlet alle online lån i Danmark på et sted.

Kviklån, kassekredit eller forbrugslån

Du har masser af valgmuligheder. Har du bare brug for hurtige penge til at betale en regning, så kan du gå efter et kviklån. Her er ingen irriterende spørgsmål fra bankrådgiveren eller dokumenter der skal indsendes. Du ansøger bare, underskriver med NemID og så er pengene på din konto allerede i morgen. Det er super smart og nemt.

Hvis du skal bruge lidt flere penge, for eksempel til en ny bil eller til huset, så er der også råd for det. Der er flere lånefirmaer i dag der tilbyder lån op til flere hundrede tusind kroner. Bank Norwegian har for eksempel lige nu lån op til 400.000 kr - og det bedste af det hele – du får svar lige med det samme.

Brug for en kassekredit når du skal på skiferie? Det er der også råd for. Flere udbydere har kassekreditter, hvor du kun betaler for den del af kreditten du bruger. Fuldstændig som en normal kassekredit i banken.

Lån nemt og sikkert med NemID

Det er NemID der gør at du kan få så hurtig svar. NemID tæller nemlig som en juridisk underskrift, så du skal ikke længere vente på kontrakten bliver sendt. Med NemID kan du også give lånefirmaet lov til at hente oplysninger om din økonomi fra SKAT og andre steder. Derfor, ingen årsopgørelse du skal rode med og ingen nærgående spørgsmål. Du bliver kreditvurderet og godkendt helt automatisk på få sekunder.

Husk du kan fortryde

Du kan fortryde alle låneaftaler du laver indenfor 2 uger. Det eneste du skal gøre er at give firmaet skriftlig besked og så sende pengene tilbage, som du har lånt.